Verhuur

Jouw event in de Dom

Organiseer jij jouw ontvangst in Utrechts icoon? De Domtoren ademt historie en heeft een bijzondere ingetogen sfeer. De eeuwenoude muren vormen het perfecte decor voor jouw bijeenkomst, feestavond, borrel of diner. Of vertel het verhaal door een combinatie te maken met één van onze rondleidingen in en om de Dom. Samen brengen we jouw event naar grote hoogten.


Ruimtes en mogelijkheden

Via deze link kun je onze informatiebrochure bekijken met alle informatie over onze ruimtes en mogelijkheden. Kies je voor de intieme Van Heukelomzaal of de indrukwekkende Michaëlskapel? Hopelijk beantwoordt dit document al veel van je vragen en geeft het een goed beeld van de Domtoren als locatie voor jouw ontvangst.

Goed om te weten:

  • De ruimtes in de Domtoren zijn alleen per trap toegankelijk.
  • Wij hanteren een hoog en laag tarief voor de Michaëlskapel, afhankelijk van de datum en het tijdstip waarop je boekt. Meer informatie daarover vind je hier.
  • We werken samen met geselecteerde cateraars, het volledige aanbod vind je in de informatiebrochure. Wij brengen jullie graag in contact met de cateraar die het beste bij jou past.

Op al onze ontvangsten zijn de Algemene voorwaarden Locatieverhuur van toepassing. Je kunt ze hier bekijken.

Kom in contact!

Wij zijn Nicky, Mirjam en Yvette en wij helpen je graag met de organisatie van jouw ontvangst bij de Domtoren. We denken met je mee, geven je graag advies en vertellen tijdens een bezichtiging vol enthousiasme over de mogelijkheden en bijzondere verhalen van onze ruimtes. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier of via domtorenverhuur@utrechtmarketing.nl.

Zien we elkaar snel?

Neem contact op