Huur de Domtoren

Voor zakelijke events

Heukelomzaal domtoren
In verband met de restauratie is het helaas niet meer mogelijk om ontvangsten te houden voor meer dan 20 personen. Hopelijk mogen wij je in 2024 weer verwelkomen in onze unieke evenementenlocatie. Wel is het mogelijk jouw zakelijk event te houden in de 700 jaar oude Domtoren. 


Unieke vergaderlocatie

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? De Van Heukelomzaal is gelegen in ons prachtige 20ste eeuwse ontvangstgebouw. Een indrukwekkende entree met een ingetogen en intieme sfeer. De zaal biedt plaats aan maximaal 20 personen in theateropstelling of maximaal 14 personen in vergaderopstelling. Ontdek onze arrangementen met moderne audiovisuele ondersteuning van je vergadering, koffie en thee en de mogelijkheid om even je benen te strekken met een beklimming van het icoon van de stad.

In de Domtoren waan je je weg van dagelijkse afleidingen, staan service en gastvrijheid bovenaan en kun je je laten inspireren door de historie en ingetogen maar stijlvolle sfeer van de locatie. Interesse? Vul dan ons aanvraagformulier in. Tot binnenkort!

Aanvragen

heukelomzaal domtoren

Neem contact met ons op

Wil je liever telefonisch contact? Dan zijn wij bereikbaar op 030-2360022 van maandag t/m vrijdag 09.00 – 17.00 uur. Of benader ons via het contactformulier

Contactformulier