Met kids

Het leukste uitje voor het hele gezin

Enviso Ticketing WidgetKinderrondleidingen

Het hele jaar door zijn er speciale kinderrondleidingen. Tijdens de schoolvakanties (regio midden), op feestdagen en in sommige weekenden. Een leuk en leerzaam uitje voor het hele gezin! Kijk voor actuele dagen en tijden van deze rondleidingen in onze ticketshop.

Kinderrondleiding Domtoren

Educatie

Ook zijn er speciale programma’s voor alle onderwijsgroepen met leuke én leerzame rondleidingen. Zoals de avontuurlijke ‘Codekraker’ rondleiding, maar ook kleuterrondleidingen voor de allerkleinsten.

Meer informatie

Spreekbeurt

Wat is nu leuker dan na een beklimming van de Domtoren hier op school over te vertellen? Om je te helpen hebben we voor alle kids van 8-12 jaar een spreekbeurtenpakket gemaakt dat je kunt gebruiken bij je voorbereidingen. Daarnaast vind je nog veel meer informatie over de Domtoren op onze website. Klik hier voor allemaal extra weetjes en feitjes. Veel plezier en succes!

Spreekbeurtenpakket downloaden

 

Dommy de Domtoren

Is de Domtoren je favoriete toren? Nu kan je hem zoveel knuffelen als je wilt! Dommy de Domtoren is onze mascotte en als pluizige knuffel in de Utrecht winkel / VVV Utrecht te krijgen. Je kan kiezen uit een grote knuffel (25 cm) of een kleiner formaatje die je aan je rugzak kan hangen. Je kunt Dommy ook online bestellen in onze webshop op utrecht-winkel.nl.

Online bestellen

Dommy Domtoren

Kleurplaat

Zin om een mooie tekening te maken of uit te delen in de klas? Wij hebben een hele leuke kleurplaat van de Domtoren.

Downloaden

Educatie Domtoren