Agenda

Events in de Dom

Domplein Highlights Tour

Ontdek het fascinerende verhaal van 2000 jaar Domplein, het historische hart van Utrecht. Bezoek de verborgen verhalen van de Domkerk, het keizerlijk Paleis Lofen, daal af in de opgravingen van DOMunder en beklim de eerste 25 meter van de Dom in één tour!

Kinderrondleiding

Tijdens de zomervakantie zijn er dagelijks speciale kinderrondleidingen voor het hele gezin! Leer meer over de Domtoren en klim samen naar de top.

Duur: 1 uur en een kwartier

Nacht van de Utrechtse Geschiedenis

Neem plaats in de restauratiebioscoop in de Domtoren. Hier worden video’s over de restauratie vertoond. Of ontdek je liever de geschiedenis van de torenklokken? De vertellers nemen je mee terug in de tijd.

Meer informatie

Museumnacht Kids

Op zaterdag 28 oktober 2023 is het tijd voor een nieuwe editie van Museumnacht Kids in Utrecht! Zijn jullie er klaar voor om in het donker de Domtoren te ontdekken?

Meer informatie

Geheimen van de zolder

Een unieke ervaring in de Domkerk: een wandeling over het 16m hoge triforium en over de middeleeuwse zolders. De rondleiding duurt 5 kwartier.

Op naar de top

Wil je de Domtoren bezoeken? Boek een rondleiding met de trap of combineer de Domtoren met DOMunder, Paleis Lofen & de Domkerk in één bezoek als combinatietour!

Koop hier je ticket