Sint Maartenticket

Samen kunnen we meer

Dit jaar komt de Domtoren na een jarenlange restauratie uit de steigers. Voor heel veel Utrechters is dit een bijzonder moment. Alleen kan niet elke Utrechter zich een bezoek aan het icoon van hun stad zomaar veroorloven. Al jaren hebben Utrechters met een U-pas korting op een ticket voor een rondleiding. En dit jaar komt daar nog iets extra’s bij: het Sint Maartenticket.

Hoe werkt het?

Tussen 2 juni en 11 november kun je, naast je eigen ticket, voor een beetje extra een 2e ticket kopen. Dat 2e ticket wordt gedoneerd aan de Voedselbank Utrecht. De vrijwilligers van de voedselbank zorgen er dan via de diverse uitgiftepunten voor dat deze tickets terecht komen bij Utrechters met weinig geld. Zo koop je voor zowel jijzelf als voor een ander een echte Utrechtse ervaring.

De Sint Maartentickets zijn vanaf 2 juni online verkrijgbaar via de ticketshop en in de Winkel van Utrecht / VVV op Domplein 9.

Wat kost een Sint Maartenticket?

Het Sint Maartenticket bestaat uit een ticket voor jezelf én een ticket voor een mede-Utrechter. Er is zowel een ticket voor volwassene als voor kinderen:

  • Sint Maartenticket Volwassene €18,50 (eigen ticket €13,50 + 2e ticket €5,-)
  • Sint Maartenticket Kind €11,- (eigen ticket €8,50 + 2e ticket €2,50)

Kan ik ook alleen een ticket voor een ander kopen?

Het Sint Maartenticket bestaat altijd uit 2 tickets. Met het 1e ticket kun je zelf de Domtoren beklimmen met één van onze rondleidingen, het 2e ticket wordt gedoneerd aan de Voedselbank.

Wil je alleen de Voedselbank steunen? Dat kan natuurlijk ook. Kijk hier voor meer informatie over hoe je de Voedselbank Utrecht kan ondersteunen.

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van 2 juni t/m 11 november.
  • Het Sint Maartenticket is alleen te koop in de ticketshop op www.domtoren.nl of in de Winkel van Utrecht / VVV op Domplein 9.
  • Op de aankoop van het Sint Maartenticket gelden dezelfde algemene voorwaarden als op onze reguliere tickets.
  • Het extra ticket is niet zelf te doneren aan iemand anders. Alle extra tickets worden aangeboden aan de Voedselbank Utrecht.