Pop-up café & theater

Proosten in de Dom

Pop-up café en theater in de Dom! De Michaëlskapel (op 12 meter) wordt dit weekend omgetoverd tot biercafé & theater tijdens het Café Theater Festival. Kom gezellig langs tussen 17:00 en 0:00u en proost mee. Bestel je tickets (incl. 1 drankje) hieronder.

Vanwege de enorme belangstelling gaan we werken met tijdsloten en tickets. Zo kunnen we iedereen een comfortabele en plezierige avond bieden, zonder dat je nodeloos in de rij hoeft te staan. Een ticket kost €7,50 en geeft je toegang tot het pop-up café én een drankje! Voor het Torenwachter-bier vragen we een extra bijdrage.

Enviso Ticketing WidgetRondleidingen

Overdag zijn er rondleidingen tot 17:00u waar je met een gids naar de top klimt. Onderweg leer je meer over de geschiedenis en restauratie van de toren. Zo ook in het weekend van het pop-up biercafé.

Tickets rondleiding

klokken domtoren

Torenwachter

Het iconische bier, een quadrupel die op whiskyvaten gerijpt is, kun je tijdens het pop-up evenement voor het eerst proeven. Een jaar geleden is gestart met het rijpen van een bier op houten vaten in de kelder van de toren.

Meer info

Café Theater Festival

Ook zal er tijdens het pop-up café 20 jaar Café Theater Festival worden gevierd in de Domtoren. Van donderdag t/m zondag zijn er gratis theatervoorstellingen, terwijl je een biertje drinkt aan de bar.

Programma

Evenement Domtoren