Evenementen in coronatijd - We zijn tijdelijk gesloten als evenementlocatie

Ook in deze tijd willen we u graag welkom heten als bruidspaar, opdrachtgever of gast. We zijn druk bezig geweest om de Michaëlskapel en de Van Heukelomzaal coronaproof en met 1,5m afstand aan te kunnen bieden voor bruiloften, zittende borrels, diners, lezingen en vergaderingen. Dat doen we uiteraard in goed overleg met onze vier cateringpartners, omdat we hun expertise graag inzetten. Samen maken we het verschil en kunnen we zorgeloos, veilig en verantwoord evenementen in de Domtoren voor u organiseren.

Hieronder treft u de belangrijskte vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de maximale capaciteit voor de Van Heukelomzaal en de Michaëlskapel?

Het maximale aantal personen voor de Van Heukelomzaal is nu met 1,5m afstand 6 personen. Het maximale aantal personen voor de Michaëlskapel is nu met 1,5m afstand 30 personen. Afhankelijk van het aantal verschillende huishoudens wordt er gekeken of 30 personen bij een zittende borrel of bij een diner past in verband met het meubilair dat dan ook ruimte inneemt.

Moet er 1,5m afstand worden gehouden tijdens evenementen?

In de Domtoren houden we 1,5m afstand. Dat betekent 5 traptreden. Bij de entree staat ook een desinfectiepaal, zodat gasten hun handen kunnen desinfecteren. Tijdens evenementen richten we de Van Heukelomzaal en de Michaëlskapel zo in dat gasten op 1,5m afstand kunnen plaatsnemen. Ook met een mondkapje op geldt het 1,5m afstand van elkaar houden.

Is het dragen van een mondkapje tijdens evenementen verplicht?

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle gasten (vanaf 13 jaar). Ook onze medewerkers dragen een mondkapje of een face shield. Als gasten in de Van Heukelomzaal of de Michaëlskapel zitten dan mag het mondkapje af, maar zodra ze zich gaan verplaatsen, bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan, dan moet het mondkapje weer op.

Is een afspraak maken voor een locatiebezichtiging nog steeds mogelijk?

We zijn momenteel gesloten. Een afspraak voor een locatiebezichtiging is daardoor helaas niet mogelijk. Uiteraard kunt u al wel contact met ons opnemen en plannen we een bezichtiging in zodra dat weer kan.