Domtoren verwelkomt Vineyard Catering

In de Michaëlskapel van de Domtoren is dinsdag 3 september de nieuwe samenwerking met Vineyard Catering feestelijk gevierd. De Domtoren, hét symbool van de stad Utrecht, is een populaire locatie voor ontvangsten en huwelijken. Om de gasten de best mogelijke ervaring te bieden werkt Utrecht Marketing, exploitant van de Domtoren, al jaren samen met een aantal topcateraars en we zijn zeer verheugd dat Vineyard Catering het aanbod komt versterken.

In het bijzijn van genodigden werd de samenwerking bezegeld met handtekeningen van Cor Jansen (directeur Utrecht Marketing) en Sven Russchen (commercieel directeur Vineyard Catering). Daarna werd het glas samen geheven. Kenmerkend voor de cateraars die in de Domtoren werken is de betrokkenheid met de stad Utrecht en het maatschappelijke en creatieve karakter van de bedrijven. Allen bieden zij verrassende concepten aan, waarin veelal gebruik wordt gemaakt van streekproducten. Vineyard Catering past perfect in dit aanbod

Vineyard is van huis uit een partycateraar pur sang en wil maar één ding; gasten ontzorgen en laten genieten van een unieke ervaring. Professioneel, creatief en met liefde voor het vak geeft de cateraar invulling aan food & beverage-concepten. Er is veel aandacht voor de producten waar mee gewerkt wordt, daarnaast wordt ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met een innovatieve aanpak.  Vineyard is de enige partycateraar in Nederland met een gouden Green Key.