Nacht van de Nacht tours

Laat het donker donker zijn en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 13e keer georganiseerd op zaterdag 28 oktober 2017.

Ook de Domtoren doet mee en bied je de speciale kans om deze avond én nacht de Domtoren te beklimmen met een uitzicht over donker Utrecht. Voor kinderen is er een speciale lampionnen tour om 18.30 uur en voor volwassenen zijn er twee tours. En grijp deze unieke kans: tijdens de laatste tour sta je om middernacht bovenop de Domtoren!

DATA EN TIJDEN
De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 28 oktober 2017. De kinderrondleiding start om 18.30 uur en de andere tours starten om 21.30 uur en 23.00 uur. De rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur

KAARTVERKOOP
De prijs is € 12,50. Kijk voor tickets in onze Ticketshop.