Nacht van de Nacht tours

Laat het donker donker zijn en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

Ook de Domtoren doet mee en bied je de speciale kans om deze avond én nacht de Domtoren te beklimmen met een uitzicht over donker Utrecht. Voor kinderen is er een speciale lampionnen tour om 18.00 uur en voor volwassenen zijn er drie tours waarbij de rondleiding van 19.00 uur extra bijzonder is! En grijp deze unieke kans: tijdens de laatste tour sta je om middernacht bovenop de Domtoren!

Landelijke aftrap Nacht van de Nacht
Dit jaar vindt de landelijke aftrap plaats in de Domtoren. Om 19.00 uur start de officiele opening met een presentatie door ambasadeur Vincent Bijlo. Na zijn officiele startsein gaan we met de gehele groep naar boven om daar te genieten van het uitzicht en te zien hoe de verschillende gebouwen in Utrecht allemaal het licht uitdoen. Tickets voor deze speciale tour kan je in onze webshop kopen.

DATA EN TIJDEN
De rondleidingen vinden plaats op zaterdag 27 oktober 2018. De rondleidingen duren ongeveer 1,5 uur.

18.00 uur kinderrondleiding
19.00 uur landelijke aftrap met Vincent Bijlo met rondleiding
21.30 uur rondleiding
23.00 uur rondleiding

KAARTVERKOOP
De prijs is € 12,50. Kijk voor tickets in onze Ticketshop.