Lichtjes kijken voor Kids - Kerstvakantie

Ontdek hoe mooi Utrecht in het donker is!  Deze avond krijg je de kans om de Domtoren te beklimmen met een uitzicht over donker Utrecht vol met lichtjes. Een speciale lichtjestour voor kids start om 18.30 uur. Ga mee met een spannende rondleiding en leer alles over licht. Hoe was het in de Middeleeuwen om in het donker de klokken te luiden want je had geen lamp. En hoe woonde de torenwachter zonder electriciteit? Op al deze vragen en meer krijg je antwoord. En vind je het spannend? Neem een lampion of je zaklamp mee!

Kersteditie 22 december
 Vlak voor kerst hebben we een speciale avond helemaal in kerstsfeer! Kerstliedjes, kerstkransjes eten en overal mooie lichtjes. Na de beklimming van de toren eindigen we de rondleiding in de Michaelskapel voor een kop warme chocolademelk, kerstkransjes en een mooi kerstverhaal bij de kerstboom, verteld door onze eigen Willem de Torenwachter. 

DATA EN TIJDEN
De kinderrondleiding start om 18.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur (vanwege het aanpassen aan het wisselende klimtempo van kinderen kan de rondleiding iets uitlopen). Op 22 december is er wegens groot succes een extra tour ingepland om 17.00 uur!

Zaterdag      22 december 
Vrijdag         28 december
Zaterdag      29 december
Woensdag    2 januari 
Vrijdag          4 januari 
Zaterdag       5 januari

KAARTVERKOOP
De prijs is € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen. Kijk voor tickets in onze Ticketshop.