Beleef de Domtoren

Het icoon van Utrecht

Boek hier je ticket(s)
Beklim alle 495 treden tot aan de top.
Lees meer
Pak de lift en sta in 3 minuten op 100 meter hoogte.
Lees meer
Plan je bezoek aan de Domtoren
Naar bezoekersinfo

Herfstvakantie!

Tijdens de herfstvakantie (16 t/m 24 oktober) is er iedere dag genoeg te doen in de Domtoren!

Dagelijks een kinderrondleiding om 13:45

Dagelijks Onder & Op de Dom Rondleidingen

Dagelijks trap- én liftrondleidingen

Naar de ticketshop

Van Dom tot Steengoed

Benieuwd naar wat er met het restmateriaal gebeurt van de restauratie? Dat krijgt een nieuwe bestemming! ‘Van Dom tot steengoed’ zorgt ervoor dat zoveel mogelijk stukjes van de Dom, hoe klein ook, hergebruikt worden. Op 18 november pitchen de genomineerden van de Ideeënwedstrijd hun idee tijdens de Pitch Night. Ben je een maker of wil je de ideeën van dichtbij zien? Meld je hier aan. Of maak kans op een eigen stukje Dom via de loterij. Een deel van de opbrengst gaat naar het lichtkunstwerk in de Dom!

Meer over 'Van Dom tot Steengoed'

Liftbezoek privé

De bezoekerslift is nu ook privé te boeken! Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of gezellige activiteit voor met je familie? In 3 minuten sta je met z'n allen boven voor een spectaculair uitzicht over stad en regio.

Aanvraag privérondleiding

AGENDA

RIVM en coronamaatregelen - Veilig de Dom op

De Domtoren is weer te bezoeken! Op basis van de (actuele) richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben we maatregelen genomen voor een verantwoord en veilig bezoek. We blijven de situatie volgen en passen waar nodig onze maatregelen daarop aan. Mocht je vragen hebben over je bezoek aan de Domtoren neem dan gerust contact met ons op.

 

Haal de Domtoren in huis!

Van gekleurde Domtoren kaarsen tot koffiekopjes en sokken met Domtoren print. Koop de leukste Domtoren producten online op www.utrecht-winkel.nl

De leukste Domtoren producten

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetjes, leuke activiteiten en bijzondere rondleidingen op de Domtoren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt deze 4-6 keer per jaar en  je bent altijd als eerste op de hoogte van de leukste uitjes op de toren.  

Meld je hier aan