Beleef de Domtoren

Het icoon van Utrecht

Boek hier je ticket(s)
Beklim alle 495 treden tot aan de top en ontdek het Domtoren verhaal.
Lees meer
Pak de lift en sta in 3 minuten op 100 meter hoogte en geniet van een spectaculair uitzicht..
Lees meer
Plan je bezoek aan de Domtoren
Naar bezoekersinfo

Domtoren Loterij

Wil jij kans maken op een van de drie Domtoren ornamenten? Koop dan snel een lot en wie weet word jij eigenaar van een stukje Dom! Met de koop van een of meer loten draag je bovendien direct bij aan het lichtkunstwerk in de Dom. 

Koop hier je lot

Liftbezoek privé

De bezoekerslift is nu ook privé te boeken! Dus ben je op zoek naar een leuk bedrijfsuitje of gezellige activiteit voor met je familie? In 3 minuten sta je met z'n allen boven voor een spectaculair uitzicht over stad en regio.

Aanvraag privérondleiding

AGENDA

RIVM en coronamaatregelen - Veilig de Dom op

Op basis van de (actuele) richtlijnen van de overheid en het RIVM hebben we maatregelen genomen voor een verantwoord en veilig bezoek. We blijven de situatie volgen en passen waar nodig onze maatregelen daarop aan. Mocht je vragen hebben over je bezoek aan de Domtoren neem dan gerust contact met ons op.

 

Haal de Domtoren in huis!

Van gekleurde Domtoren kaarsen tot koffiekopjes en sokken met Domtoren print. Koop de leukste Domtoren producten online op www.utrecht-winkel.nl

De leukste Domtoren producten

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetjes, leuke activiteiten en bijzondere rondleidingen op de Domtoren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt deze 4-6 keer per jaar en  je bent altijd als eerste op de hoogte van de leukste uitjes op de toren.  

Meld je hier aan