De Domtoren is tijdelijk gesloten

Beklim alle 495 treden tot aan de top.
Lees meer
Pak de lift en sta in 3 minuten op 100 meter hoogte.
Lees meer
Plan je bezoek aan de Domtoren
Naar bezoekersinfo

We zijn tijdelijk gesloten - Vanwege aangescherpte coronamaatregelen

In lijn met de landelijke coronamaatregelen is de Domtoren momenteel gesloten. Had je al tickets geboekt voor een bezoek in deze periode? Dan ontvang je automatisch een bericht van ons. Mocht je verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

We hopen je snel weer te kunnen begroeten!

De Domtoren in oorlogstijd

Alles te weten komen over de rol van de Domtoren in oorlogstijd? Of wat er gebeurde in de toren tijdens de bevrijding? Bekijk de online special en ontdek het verhaal van de Domtoren in oorlogstijd.

Bekijk hier de online special

Haal de Domtoren in huis!

De Domtoren is op dit moment helaas gesloten, maar wil jij er toch van kunnen genieten? Breng de Domtoren naar huis met tal van leuke Domtoren producten. Nu online te bestellen via de webshop utrecht-winkel.nl. 

Bekijk de leukste Domtoren producten

Pak nu ook de lift!

Tijdelijk gesloten - De langverwachte bezoekerslift van de Domtoren is open. De tijdelijke lift is mede mogelijk gemaakt door a.s.r. en brengt je binnen 3 minuten naar het topje van de Domtoren. Daardoor kan nu écht iedereen vanaf het spectaculaire platform op honderd meter hoogte genieten van het prachtige uitzicht. 

AGENDA

 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste weetjes, leuke activiteiten en bijzondere rondleidingen op de Domtoren? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt deze 4-6 keer per jaar en  je bent altijd als eerste op de hoogte van de leukste uitjes op de toren.  

Meld je hier aan