Voorjaarsvakantie voor kids

Tijdens de voorjaarsvakantie is er weer veel te doen voor kids in de Domtoren.

Iedere dag zijn er kinderrondleidingen in de toren. Lekker klimmen, mooie verhalen horen en natuurlijk krijg je als beloning voor je sportieve prestatie een geweldig uitzicht over de stad en een echt Domtorendiploma. In de voorjaarsvakantie hebben de kinderrondleiding een speciaal thema: Jan de Bouwknecht!

Jan de bouwknecht
Het dagboek van Jan is gevonden! Hij werkte in de Middeleeuwen mee aan het bouwen van de Domtoren en heeft al zijn avonturen opgeschreven. En nu ga je mee op onderzoek uit met onze gids want hoe bouw je eigenlijk zo'n enorme, hoge toren? En dat zonder hijskraan, elektrische machines of andere moderne spullen? Ze hebben klokken ook boven weten te krijgen en de zwaarste klok weegt ruim 8000 kilo! Tijdens de rondleiding leer je alles over de bouw van de Domtoren en natuurlijk word je klim beloond met het mooiste uitzicht over Utrecht.  

Deze kinderrondleiding is speciaal geschikt voor kinderen van 5-10 jaar oud maar het hele gezin is van harte welkom! De rondleiding start dagelijks om 14.15 uur.

KAARTVERKOOP
Bekijk tickets, tarieven en beschikbaarheid in onze Ticketshop.