SPREEKBEURTENPAKKET

Ben jij op zoek naar een leuk onderwerp voor je spreekbeurt? Download ons spreekbeurtpakket hier:

Voortgezet onderwijs
Voortgezet Onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs bieden wij speciale rondleidingen aan die geschikt zijn voor het niveau van de deelnemers.

Het beklimmen van de Domtoren is een geliefd uitje bij veel leerlingen tijdens een bezoek aan Utrecht. Aan het Voortgezet Onderwijs bieden wij rondleidingen aan tegen gereduceerd tarief van maandag tot en met vrijdag tussen 9- 17 uur. Deze rondleiding is mogelijk op het hele en het halve uur.

Voor het voortgezet onderwijs is minimaal één begeleider per vijftien kinderen verplicht. Zij dienen actief te participeren in de begeleiding van de groep en kunnen gratis mee. Een rondleiding duurt circa 1 uur. De maximale groepsgrootte bedraagt 40 personen (inclusief begeleiders).

Groepen tot en met 24 personen
Voortgezet onderwijs € 138,00

Toeslag per persoon vanaf 25 personen
Voortgezet onderwijs € 5,75

Je kan bij ons als docent/ budgetkaarthouder alleen met de Cultuurkaart betalen via weborder en niet via de pinterminal. Het is niet toegestaan om leerlingen bij een groepsbezoek individueel met hun Cultuurpas te laten betalen.  

Onderwijs rondleidingen zijn helaas niet te boeken via onze Ticketshop. Voor meer informatie of het maken van een reservering kan je daarom contact met ons opnemen via 030-236 00 10.