Themarondleidingen
Themarondleidingen

Naast de reguliere rondleidingen door de Domtoren is het voor groepen ook mogelijk deel te nemen aan speciale themarondleidingen.  

Zo zijn er leuke kinderrondleidingen die erg geschikt zijn voor een kinderfeestje. Ook zijn er verschillende rondleidingen die in het bijzonder gericht zijn op volwassenen, zoals de avondrondleidingen Lichtjes Kijken in wintermaanden en de Midzomeravondtour in de zomermaanden. Deze avondrondleidingen kunnen ook als prive-rondleiding worden geboekt.
 
Privéleidingen zijn helaas niet te boeken via onze Ticketshop. Voor meer informatie of het maken van een reservering kan je daarom contact met ons opnemen via 030-236 00 10. 

Storytrail Domtoren met een verhalenverteller van Stadsavonturen
De verteller voert het publiek mee in de belevenissen van historische helden, markante heiligen, illustere schavuiten en allesvernietigende natuurkrachten. Met de Storytrail Domtoren maak je op onnavolgbare wijze kennis met het centrum van de hoogmoed, midden in het hart van een de stad. Word verleid door heilige klanken, raak met eigen handen het hart van de Domtoren aan en klim naar ongekende hoogte.  De rondleiding duurt 1 uur. De rondleiding wordt geboekt bij de Domtoren en bij Storytrail Utrecht.

Meer informatie over deze rondleiding is te vinden via Storytrail Utrecht.

Stadswandelingen in combinatie met een Domtorenbeklimming
Voor andere stadswandelingen of arrangementen in Utrecht kunt u terecht bij Toerisme Utrecht Groepsarrangementen.