Steunpilaren
Steunpilaren

Domtoren steunpilaren zijn Utrechtse bedrijven en organisaties die de Domtoren een warm hart toedragen.  

Door dit fonds worden activiteiten gefinancierd ter meerdere eer en glorie van de Domtoren.

Wilt u ook steunpilaar van de Domtoren worden? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via g.adelaar@toerisme-utrecht.nl. Wij zien uw aanmelding graag tegemoet.

De huidige steunpilaren van de Domtoren:

Gemeente Utrecht
De Gemeente Utrecht ziet middeleeuwse torens als de Domtoren als belangrijk cultureel erfgoed en werkt met veel inspanning aan het in stand houden hiervan, rekening houdend met de originele functies. De relatie Gemeente en Toerisme Utrecht Domtoren past goed in deze inspanningen en is een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen Gemeente en particuliere/maatschappelijke organisaties.

Rabobank Utrecht
De Rabobank, als lokale bank, wendt een deel van zijn winst aan in de vorm van 'maatschappelijk dividend'. Hiertoe zoeken zij in de directe omgeving projecten of instellingen die beeldbepalend en belangrijk voor de stad zijn. Het ligt daarom ook voor de hand dat zij graag optreden als steunpilaar van de Domtoren.

Joh. Van Doorn
Sinds 1937 is Joh. van Doorn De Bilt B.V. uitgegroeid tot een middelgroot vastgoed onderhoudsbedrijf. Dankzij het uitgebreide pakket van activiteiten is zij in staat elke opdracht op het gebied van schilderwerk, glaswerk, betonreparaties en bouwkundig onderhoud met grote zorgvuldigheid uit te voeren.

Plegt-Vos Middelkoop B.V.
Plegt-Vos Middelkoop is specialist in restauratie, particuliere woningverbetering, renovatie en klantenwerk in en rond de stad. De organisatie bestaat uit vakmensen met liefde voor het vak. Vanuit het kantoor en werkplaats bij het stadscentrum is zij in staat haar markt snel en efficiënt te bedienen.

Jansen installatiebedrijf
Jansen Installatiebedrijf is ontstaan in 1945. Tegenwoordig geleid door dhr. J.J. Jansen, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een totaal installatiebedrijf met een 30-tal medewerkers. Het bedrijf is een begrip geworden in en rondom Utrecht.