Openingstijden
Openingstijden

Beklim de Domtoren in het hoogseizoen en het laagseizoen. Er zijn dagelijks rondleidingen en onze gidsen laten je graag alle ruimtes en transen zien.

Een rondleiding vindt altijd plaats onder leiding van een deskundige gids en duurt circa één uur. De rondleidingen beginnen in de VVV-Winkel.

 Kaartverkoop
Koop je kaartjes snel en eenvoudig via onze Ticketshop. Kaartverkoop voor de rondleidingen in de Domtoren vindt daarnaast plaats in de VVV Utrecht Informatie Centrum gelegen op Domplein 9. Dit is ook het startpunt van de rondleidingen op de Domtoren.

   Dit  is ook
Rondleidingen
De Domtoren is dagelijks geopend. Op zondag en maandag zijn we geopend van 12.00-17.00 uur en dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur.  

Wegens privé rondleidingen, werkzaamheden, speciale activiteiten of locatieverhuur is het mogelijk dat er op de dag van uw bezoek een gewijzigde planning is. De meest actuele openingstijden zijn te vinden in onze Ticketshop

 

Openingstijden VVV-winkel
De openingstijden van de VVV-winkel zijn: dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.00 uur; zondag en maandag 12.00 tot 17.00 uur.

De Domtoren is gesloten op 1e en 2e kerstdag, 1 januari en Koningsdag.

Op 6 oktober 2016 sluiten de VVV en de Domtoren om 16.00 uur.