Brochure in PDF

Willen jullie trouwen op hoog niveau in de Domtoren? Download dan hier onze trouwbrochure:

   

Bruidsreportage Domtoren
Bruidsreportage

De Domtoren leent zich uitstekend als sfeervolle achtergrond voor jullie bruidsreportage.

Tijdens een bruidsreportage hebben jullie één uur de tijd om met een (speciaal voor jullie ingeplande) gids de toren te beklimmen. Doordat de gidsen onderling contact houden, kan de gids het zodanig plannen dat jullie foto’s kunnen laten maken op de plekken waar op dat moment geen andere gidsen met hun rondleidingen aanwezig zijn. Bovendien kunnen jullie zelf aangeven op welke verdieping jullie de meeste tijd willen hebben voor het maken van foto’s.

De kosten voor een bruidsreportage zijn € 95,-.
Let op: dit is geen rondleiding.

Reserveren
Voor informatie of het maken van een reservering kunnen jullie contact opnemen met een van onze medewerkers via: 030-236 00 10.

Foto's maken in de tuinen rond het Domplein
Willen jullie foto's maken in het Flora's hof (de tuin aan de voet van de Domtoren) of in het Pandhof naast de Domkerk dan is dat ook mogelijk. Deze tuinen zijn vrij toegankelijk en geopend op dinsdag-zaterdag 10.00-16.30 uur en op zondag en maandag 12.00-16.30 uur.

Deze tuinen worden af en toe ingezet voor besloten ontvangsten dus er bestaat een mogelijkheid dat ze op jullie trouwdag gesloten zijn. Het beheer van het Pandhof ligt in handen van de Universiteit Utrecht en voor meer informatie over de activiteiten op jullie trouwdag kunnen jullie contact opnemen met de receptie van het Academiegebouw. De toegankelijkheid van het Flora's hof kunt u opvragen via ons contactformulier.